14 juli 2008




Jag är en sann kräfta född 14:e juli som älskar traditioner, framförallt att fylla år. Ett 23-årskalas blev det iår och trots att familjemedlemmar i huset krymt till bara mig och mamma så blev det ett stort släktkalas. Jag somnade gott med en känsla av saknade systrar, massa uppvaktning och fina presenter och allt för mycket gott i magen. Det är så det ska vara. En gång om året har man all rätt att känna sig som den viktigaste personen i sitt eget liv. Om så inte alla dagar.

12 juli 2008



Det var en regnbåge så sagolik den kvällen- regnet öste ner medan jag var i ett blött lyckorus av frihet.
 



2008-07-04



6 år tillsammans. En tid med en ofantlig mängd minnen som skapat det vi har tillsammans idag. Glädje, lycka, förtroende och än idag en mage som pirrar och längtar... KÄRLEK!

2 juli 2008




I natt jag drömde... och när jag vaknade vällde allt över mig igen. Vilka år vi haft, vilken vardag vi haft tillsammans, vilka minnen vi byggt upp under våra självklara dagar tillsammans. En tid som aldrig kommer åter. Dock en tid som alltid kommer vara minnesvärd, viktig för att jag delvis blivit den jag är tillsammans med er.

Minns ni alla våra dagar och våra kvällar? Våra miljontals koppar te och våra minst lika många samtalsämnen.

Plötsligt leter jag lägenhet i Gävle med lite mer iver än tidigare för en sista höst tillsammans i Gävle. En lyckligt lottad liten skit är jag- som fått träffa er så underbara flickor!

26-28 juni 2008



Peace and love 2008. Sommarens helg, eller kanske sommarens vecka! En lång fest som jag gärna vill ha i repris nästa år. Människorna, musiken, stämmningen, oslagbart!






RSS 2.0