24 september 2008


                                                                                  Bali.

Just nu bryter jag från mitt skimmerstundstema, för detta är ingen skimmerstund. Egentligen fattar jag inte, vad jag är på väg att utsätta mig för. Efter tre år för långt ifrån varandra drar jag äckligt mycket längre bort ifrån dig.

Du får mig omedvetet att förstå lite bättre vad det innebär genom att själv vara borta, i EUROPA, i EN vecka. Det gör mig känslosam, det gör mig galen i dig, det får mig att tänka på dig konstant. Men ännu starkare än detta väger att  vill jag, jag vill, jag vill jag vill och jag ska, jag ska, JAG SKA TILL SYDOSTASIEN MED ANNIKA. Nu fattas bara en bokning och jag vill ingenting hellre. Jag vill boka nu! För när resan är bokad kommer jag få uppleva en skimmerstund som inte kommer ta slut fören i april.

 ...och jag vet hur starka vi är, du och jag tillsammans min Anders.



23 september 2008



Få saker kan göra en glad då man vaknar tidigt och är sjuk. Men imorse blev jag väckt kl 07 av ett mms. Rebecka och Elias har äntligen fått en liten pojke till världen. Se så söt. Med de gener han får från mamma och pappa så kommer han bli ett riktigt charmtroll, en envis, aktiv och smart liten pojke. Deras lycka har hållt mig glad hela dagen.

13 september 2008







Parmiddag hos Helena och Kalle. En toppenkväll tillsammans med underbara människor.

16 september 2008



Anders har varit här hos mig i helgen. Jag är kär och jag vill alltid att det ska få vara såhär.

12 september 2008



. Jag njöt i 1 h och 50 min., jag rös genom hela filmen, jag skrattade högt, jag fällde tårar. Jag gick därifrån förtrollad och glad. Jag ska se den igen, jag ska se den en dag när min värld känns grå, för att jag vet att filmen kommer vända upp och ner på mig.

 Hela jag skrattar denna morgon, av att vakna pigg, av att gå morgonpromenad i en knäpptyst Boulongen på tidiga lördagsmorgonen och mest av allt är jag glad för att min stora kärlek snart kommer till mig! I två veckors tid har jag väntat och längtat. Vi tillsammans i mitt nya Gävle.
Denna morgon får grannarna vakna kl 08 till ABBAlåtar.



5 & 11 september 2008









Med slinghatten på huvudet och tre fantastiska vänner runt om mig log jag och kroppen hade fyllts av ett rus av lycka, av det okomplicerade helt underbara sätt vi umgås med varandra på. Det här är vad som gör mig lycklig. Att umgås med människor jag vet precis var jag har, där jag får vara precis som jag är, där man inte behöver anstränga sig för att uppnå något. Mina vänner,  det är i stunder som dessa, tillsammans med er, som man kan bjuda på att man ser ut att vara direkt tagen från en badstrand på 60-talet.



6 september 2008





Några nätter har hunnits med i min nya lägenhet. Mitt hem tills hösten blir  jul. Jag njuter av att vara hemma igen, i Gävle. Gävle har aldrig varit finare i mina ögon, trots gråa dagar och kall luft. Kanske beror det på en centralare vardag och några år i nacken, jag vet inte.

Ikväll ska vi röra runt lite i mitt kryp in tillsammans med  vinboxen, sen blir det lite mingel och drinkar på stan. Lördagar är härliga dagar.



RSS 2.0