4 juli 2002- 26 oktober 2008

Sex och ett halvt år. Av så mycket skimmerstunder. Tillsammans med dig, på de sätt som bara vi kunde tillsammans. Varenda dag med dig, varje resa tillsammans, varje middag vi avnjutit, så romantiska och fina.

Alla dagar på stränder, alla konserter vi hoppat på tillsammans, alla filmer vi sett... all musik vi lyssnat på, allt vi skrattat åt tillsammans, allt galet vi gjort, allt vi delat med varandra. ALLT, ALLT, ALLT!  Hela mitt liv som stor är tillsammans med dig, och det är det finaste jag någonsin varit med om.

Tills vi gick vårt slut tillmötes. FAN FAN FAN vad jag vill ha dig! Förallitid! Men det vi haft, det kommer alltid att ha samma plats, den största platsen i mitt hjärta.



If it's a broken part, replace it
But, if it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it


Den enkla sanningen, så ont att inse, så svår att acceptera.


18 oktober 2008





Första träffen med lilla Alfred och Becky som mamma.För en stund fick min kropp fyllas av lycka.


16 oktober 2008


Mitt uppe i allt helvete denna vecka , för mig, för dig och för dig kan vi i alla fall få vara glada för den oförstörbara, jättefina vänskap vi har. Jag är evigt tacksam att vi alltid finns för varandra här i vårt Gävle, så evigt tacksam.

Finare vänner finns inte och det värmer i mitt hjärta att jag kan dela min sorg med er och att ni delar er med mig. Delad glädje- dubbel glädje. Delad sorg- halva sorgen.


9 oktober 2009



Powerafro var det bästa jag gjort för min kropp och min själ sen... hmm, ja, på en väldigt väldigt lång tid.  Att få skita i allt, skaka ut allt som finns i kroppen och bara fokusera på sig själv är en väldigt befriande känsla. Jag tror vi alla behöver ett afropass emellanåt.

27 september 2008



För vi har bokat resa och det var värt att fira ordentligt!  31 januari - 26 mars lämnar vi landet för Kambodja, Malaysia, Singapor, Bali, Thailand... kanske fler länder, kanske färre. Det är så sjukt kul och jag älskar att vi ska göra detta, vi två tillsammans. Min älskade Anka och jag. Vi två på upptäcksfärd :)



19-21 september 2008





En helg i Stockholm, tiden räcker aldrig till när vi är tillsammans, men tiden som var njöt jag mig igenom. Det värsta med att ses är att man måste säga hejdå tillslut, det är det absolut värsta.

RSS 2.0